Land Rover Nieuws

 • 20-12-2021
  De New Range Rover SV: innovatieve en verfijnde materialen versterken moderne luxe

  Met exclusieve designdetails en materiaalkeuzes voor het interieur biedt de New Range Rover SV van Special Vehicle Operations meer mogelijkheden voor personalisering dan ooit tevoren.

  Lees meer
 • 15-12-2021
  Range Rover Evoque: nieuwe elegante Bronze Collection Edition versterkt de Evoque familie

  Het wordt nog moeilijker om de aantrekkingskracht van de Range Rover Evoque te weerstaan met de introductie van de luxueus uitgeruste Range Rover Evoque Bronze Collection.

  Lees meer
 • 15-12-2021
  Land Rover Discovery Sport pakt uit met efficientere Plug-in Hybrid en schonere Ingenium dieselmotor

  De Land Rover Discovery Sport is verder verbeterd voor modeljaar 2023. De compacte, gezinsvriendelijke premium-SUV met 5+2 zitplaatsen als optie is beschikbaar met een efficiëntere plug-in hybrid (PHEV) aandrijflijn, een schonere dieselmotor en geavanceerde technologie ten aanzien van infotainment, connectivity, ADAS en luchtzuivering.

  Lees meer
 • 1-9-2021
  Nieuwe, exclusieve Land Rover Defender V8 Bond Edition, ter ere van 25e James Bond-film

  Land Rover SV Bespoke introduceert met de Land Rover Defender V8 Bond Edition een absoluut collector’s item voor de 007- en Defender-fans. Deze unieke uitvoering van de populaire Defender verschijnt ter ere van de rol van de SUV in de 25e James Bond-film No Time To Die, die vanaf 30 september wereldwijd in de bioscopen draait.

  Lees meer
 • 24-8-2021
  Land Rover Special Vehicle Operations presenteert Range Rover Sport SVR: de Ultimate Edition

  Land Rover Special Vehicle Operations introduceert een speciale uitvoering van de Range Rover Sport SVR. Deze Ultimate Edition is leverbaar in nieuwe, spectaculaire solid-kleuren en het door het personalisatieteam van SV Bespoke afgewerkte interieur maken de speciale kleuren de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition extra aantrekkelijk.

  Lees meer
 • 18-8-2021
  Elegantie en comfort: Range Rover Velar biedt nu nog meer keuze

  Land Rover maakt de Range Rover Velar nog aantrekkelijker met tal van visuele en technische vernieuwingen.

  Lees meer
 • 5-5-2021
  Land Rover presenteert: The Perfect Storm

  Dat ook de Land Rover Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover onlangs aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

  Lees meer
 • 3-5-2021
  LAND ROVER APPROVED, 165 CHECKS VOOR ONEINDIG VEEL AVONTUUR

  Met de keuze voor een gebruikte Land Rover uit het Approved-programma kiest u voor rijden met ongekende zekerheden. Zo biedt elke Approved Land Rover 2 jaar garantie en 2 jaar Land Rover Assistance pechhulp.

  Lees meer
 • 25-2-2021
  Nieuwe Land Rover Defender V8 is snelste en krachtigste ooit

  Land Rover introduceert de New Defender V8. Deze variant biedt een unieke combinatie van prestaties en capaciteiten. Specifieke chassisinstellingen staan daarbij garant voor een indrukwekkend niveau van betrokkenheid en wendbaarheid voor de bestuurder, zowel on- als offroad.

  Lees meer
 • 15-2-2021
  Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomststrategie 'Reimagine' aan: de toekomst van modern luxury

  Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomstplannen aan waarmee het autoconcern invulling geeft aan de toekomst van modern luxury door design. Dankzij de strategie ‘Reimagine’ krijgen de merken Jaguar en Land Rover een geheel eigen invulling.

  Lees meer
 • 10-2-2021
  Terugkeer van een icoon: Land Rover Classic bouwt 25 stuks van Defender Works V8 Trophy

  Land Rover Classic schrijft het volgende hoofdstuk in de rijke historie van de Land Rover Defender. Het bouwt 25 exemplaren van de Land Rover Defender Works V8 Trophy, gebaseerd op de vorige generatie Defender van 2012-2016.

  Lees meer
 • 18-12-2020
  Land Rover ondersteunt opnieuw 3FM Serious Request en Rode Kruis

  Land Rover ondersteunt ook dit jaar 3FM Serious Request. Dj-duo’s Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 tot en met 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

  Lees meer